Varemærke

Velkommen til Holme Patent A/S

FORSIDE >  YDELSER >  VAREMÆRKE

VAREMÆRKE


Et varemærke er et kendetegn, der kan adskille egne varer eller tjenesteydelser fra konkurrenternes.


Ved reklame og salg fæstner varemærket sig i forbrugerens bevidsthed, og bliver dermed et værdifuldt redskab i markedsføringen. Via mærket kan man signalere f.eks. livsstil, kvalitet eller popularitet. Varemærket er således bindeleddet mellem virksomheden og kunden, og det betaler sig at bruge tid på at udtænke et godt varemærke.


Et varemærke kan være et eller flere ord, et logo, en figur eller en kombination af ord og figurer. Det kan også være varens udseende og emballage. Det vigtigste er, at varemærket egner sig som kendetegn for virksomheden eller dens produkter.


I forbindelse med etablering af en varemærkeret skal det bemærkes, at et godt varemærke normalt er et mærke, der både sprogligt og visuelt vil have gennemslagskraft internationalt.


Varefortegnelse

En ansøgning om varemærkebeskyttelse skal indeholde en liste over de varer og tjenesteydelser, som skal være omfattet af beskyttelsen. Disse varer og tjenesteydelser inddeles i klasser efter et klassifikationssystem, den såkaldte Nice-klassifikation.

YDELSER

FAQs & LINKS